Kontrol og aflæsning

Årsaflæsning af fjernvarme og vand 2023

Nyhed

Nyt om årsaflæsning af fjernvarme og vand og nyt fra renovation

 

Fjernvarme:

Halsnæs Varme A/S (Frederiksværk) starter årsaflæsningen af alle fjernvarmemålere den 31. december 2023 via fjernaflæsning. Det er ikke nødvendigt, at du er hjemme, når måleren aflæses.

Der kan være forhold som gør, at vi ikke kan hjemtage aflæsningen første gang. I det tilfælde bliver aflæsningen foretaget i løbet af uge 1 og uge 2.

Hvis vi ikke kan få kontakt med måleren, kontakter vi dig for at få adgang til din installation.

Vand:

Alle vores vandmålere fra Diehl og Kamstrup årsaflæses den 31. december 2023.

Det er ikke nødvendigt, at du er hjemme, når måleren aflæses.

Der kan være forhold som gør, at vi ikke kan hjemtage aflæsningen første gang. I det tilfælde bliver aflæsningen foretaget manuelt slut december 2023 eller start januar 2024.

Hvis vi ikke kan få kontakt med vandmåleren, kontakter vi dig for at få adgang til din installation. Sidder vandmåleren i en målerbrønd, behøver vi ikke at komme ind. Men vi banker på, inden vi kigger til vandmåleren.

Har du spørgsmål vedrørende fjernvarme- og/eller vandaflæsningen, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer: 4776 0700 eller mail forsyning@hnf.dk

 Din årsafregningen kan ses på https://www.hnf.dk/selvbetjening/min-forsyning i slutningen af januar 2024.

Husk! Hvis du ikke har givet dit samtykke, til at vi må have dit cpr nummer registreret, så kan vi ikke sende fakturaer m.m. til e-Boks og vi kan ikke udbetale et eventuelt tilgodehavende til din NemKonto.

Du kan give samtykke og opdatere telefonnummer og mail her: https://www.hnf.dk/selvbetjening/min-forsyning

Renovation:

Pr. d. 1/2 2024 overgår Halsnæs Forsyning til sorteringsappen Perfect Waste, mens appen Affaldsportal udgår og ikke længere kan bruges. Samtidig vil det ikke længere være muligt at modtage sms/mail-påmindelse før tømning af affald. Appen Perfect Waste vil erstatte tidligere funktioner, og du kan hente appen allerede nu hvor du normalt henter dine apps.

Du kan læse mere på vores hjemmeside her: https://hnf.dk/kundeservice-selvbetjening/affaldsapp-til-sortering-paamindelser